Trailer voor Flamin’ Hot, Eva Longoria’s Hulu & Disney+ Cheetos film

Hulu heeft de officiële trailer uitgebracht voor Flamin’ Hot, het aankomende biografische komediedrama van Searchlight Pictures. Het draait om de conciërge van Frito Lay die het brein wordt achter de oprichting van de Flamin’ Hot Cheetos. De film staat gepland voor zijn debuut op 9 juni, exclusief op Hulu en Disney Plus.

De video belicht het bescheiden begin van Richard Montañez, een Mexicaans-Amerikaanse familieman die vastbesloten is zijn leven te veranderen. Geïnspireerd door zijn afkomst bedenkt hij onverwacht een van de meest populaire snacks ter wereld.

Bekijk hieronder de trailer.

Flamin' Hot

Flamin’ Hot

Flamin’ Hot is geregisseerd door Golden Globe-genomineerde Eva Longoria op basis van een scenario geschreven door Lewis Colick en Linda Yvette Chávez. De film heeft rollen voor Jesse Garcia, Annie Gonzalez, Dennis Haysbert, Emilio Rivera, Tony Shalhoub, Matt Walsh, Pepe Serna, Bobby Soto, Jimmy Gonzales, Brice Gonzalez, Vanessa Martinez, Fabian Alomar, Mario Ponce en Hunter Jones.

Het is het inspirerende waargebeurde verhaal van Richard Montañez (Jesse Garcia) die als Frito Lay-conciërge de voedingsindustrie ontwrichtte door zijn Mexicaans-Amerikaanse erfgoed te kanaliseren om Flamin’ Hot Cheetos van een snack in een iconisch wereldwijd popcultuurfenomeen te veranderen.

De film is geproduceerd door DeVon Franklin, met David Kern en Samuel Rodriguez als uitvoerende producenten. Voordat ze deze film regisseerde, regisseerde Longoria eerder afleveringen van shows als Jane the Virgin, The Mick, black-ish, Why Women Kill en Gordita Chronicles.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...