Wicked Little Letters vanaf 7 maart in de Nederlandse bioscoop

De film Wicked Little Letters draait vanaf 7 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer. Een ‘heerlijk vulgair’ en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met Oscar en BAFTA winnaar Olivia Colman en Oscar en BAFTA genomineerde Jessie Buckley in de hoofdrollen. De film is afkomstig van de makers van The Banshees of Inisherin en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri.Wicked Little Letters

Dear Edith, you foxy ass old whore … Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Dan sluit een aantal vrouwen uit het dorp de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wicked Little Letters is een even hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit.

De cast bestaat uit namen als Olivia Colman, Jessie Buckley, Anjana Vasan, Timothy Spall, Joanna Scanlan, Hugh Skinner, Malachi Kirby, Gemma Jones, Lolly Adefope, Eileen Atkins, Alisha Weir.

De film is geregisseerd door Thea Sharrock op basis van een scenario door Jonny Sweet. De film is uitvoerend geproduceerd door Jo Wallett, Ron Halpern, Anna Marsh, Joe Naftalin, Daniel Battsek, Ollie Madden, Farhana Bhula, Jonny Sweet en Simon Bird. Het is afkomstig van Blueprint Pictures en South of the River Pictures.

Wicked Little Letters draait vanaf 7 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...