Andrew Scott wordt een identiteitsdief in de Netflix serie Ripley

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor de serie Ripley, het komende thrillerdrama, met in de hoofdrol Golden Globe-genomineerde Andrew Scott. Bekijk de trailer hieronder.

In de video is te zien hoe Scott identiteitsdiefstal pleegt door het leven van de zoon van een rijke man over te nemen. Het benadrukt de dingen waartoe hij in staat is omwille van zijn leugens. De miniserie is vanaf 4 april beschikbaar op de streamer.Netflix serie Ripley

In de serie wordt Tom Ripley, een oplichter die begin jaren zestig in New York rondscharrelde, door een rijke man ingehuurd om naar Italië te reizen om te proberen zijn zwervende zoon Dickie Greenleaf te overtuigen om naar huis terug te keren. Toms aanvaarding van de baan is de eerste stap in een complex leven vol bedrog, fraude en moord. Ondertussen vermoedt Marge Sherwood, een Amerikaanse die in Italië woont, dat er duistere motieven ten grondslag liggen aan Toms minzaamheid.

Ripley is geschreven en geregisseerd door de voor een Oscar genomineerde filmmaker Steven Zaillian. Naast Scott zijn er ook rollen voor Dakota Fanning als Marge Sherwood, Johnny Flynn als Dickie Greenleaf, Pasquale Esposito, Franco Silvestri, Eliot Sumner, John Malkovich en meer. Het wordt geproduceerd door Scott en Endemol Shine North America in samenwerking met Entertainment 360 en Filmrights. Uitvoerende producenten zijn Zaillian, Garrett Basch, Guymon Casady, Ben Forkner, Sharon Levy, Philipp Keel en Charlie Corwin.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...