Winactie | Dune: Part Two 4K blu ray

He who controls the spice, controls the universe. Dune: Part Two komt naar jou thuis vanaf 10 juli. Denis Villeneuve’s episch verhaal komt nu echt op snelheid. In dit avontuur vol wraak, liefde en opofferingen, volgen we de profetische strijd van Paul Muad’Dib Atreides die zijn ongewenste rol van messias begint te vervullen. De ongelooflijke cast van Dune met onder anderen Timothée Chalamet, Zendaya en Rebecca Ferguson wordt in dit hoofdstuk aangevuld met onder anderen Austin Butler, Florence Pugh en zelfs Christopher Walken. Na het ongelooflijke succes in bioscopen is Dune: Part Two eindelijk thuis beschikbaar. 

Dune: Part Two is vanaf 10 juli verkrijgbaar op DVD, Blu-ray™ en 4K UHD. Ook kun je de film bekijken via Prime Video, Google, YouTube, iTunes, Rakuten, Pathé Thuis, Ziggo en KPN. Wij mogen een 4K blu ray weggeven van Dune: Part Two! Wil jij kans maken op een exemplaar? Doe dan snel mee met de winactie!

Titel: Dune: Part Two
Regie: Denis Villeneuve
Scenario: Denis Villeneuve & Jon Spaihts
Cast: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, Javier Bardem, Josh BrolinStephen McKinley Henderson, Christopher Walken, Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux, Souheila Yacoub


Verhaal Dune: Part Two

Dune: Part Two verkent de mythische reis van Paul Atreides als hij zich verenigt met Chani en de Fremen terwijl hij op oorlogspad is om wraak te nemen op de samenzweerders die zijn familie hebben vernietigd. Hij staat voor de keuze tussen de liefde van zijn leven en het lot van het bekende universum, hij probeert een vreselijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorzien.​

Dune Part Two blu ray

 

Winactie Dune: Part Two 4K blu ray

Wat moet je doen? Simpel! Stuur een mail naar info@entertainmentvandaag.nl en vertel ons dan waarom jij deze film graag zou willen zien. En maak kans!

Volg onze Facebook én Instagram-pagina’s en maak EXTRA kans!

Uit alle aanmeldingen zal de winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan t/m 28 juli 2024.

Voorwaarden

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
  • De winnaar van de actie zal persoonlijk benaderd worden;
  • Per persoon kan slechts één keer worden meegedaan;
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...