Winactie Harry Potter Complete 8 film Blu-ray collectie

Herbeleef de fantastische Harry Potter filmreeks opnieuw met de Harry Potter 8 film Blu-ray collectie. Wij geven één exemplaar weg! Doe snel mee met de winactie! 

Titel: Harry Potter 1 t/m 8
Regisseurs: Chris Columbus, Alfonso Cuarón, Mike Newell en David Yates
Cast: Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, Helena Bonham Carter, Jim Broadbent, John Cleese, Robbie Coltrane, Warwick Davis, Ralph Fiennes, Michael Gambon, Brendan Gleeson, Richard Harris, John Hurt, Jason Isaacs, Helen McCrory, Gary Oldman, Alan Rickman, Fiona Shaw, Maggie Smith, Timothy Spall, Imelda Staunton, David Thewlis, Emma Thompson en Julie Walters

Harry Potter Blu-ray

YEAR 1 Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.

YEAR 2 Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.

YEAR 3 Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.

YEAR 4 Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.

YEAR 5 Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.

YEAR 6 Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.

YEAR 7 Part 1 Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen – de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.

YEAR 7 Part 2 In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.


Winactie Harry Potter Blu-ray

Wat moet je doen? Simpel! Volg onze Facebook én Instagram-pagina’s en maak kans!

Uit alle nieuwe volgers zal de winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan t/m 31 december 2022.

Voorwaarden

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
  • De winnaar van de actie zal persoonlijk benaderd worden;
  • Per persoon kan slechts één keer worden meegedaan;
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...