Faithfully Yours vanaf 22 december in de bioscoop

Faithfully Yours is een nieuwe Nederlandse thriller van de producent van Loft met in de hoofdrollen Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Hannah Hoekstra en Matteo Simoni. De film verschijnt 22 december 2022 in de bioscoop. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Faithfully Yours

Faithfully Yours

Bodil en Isabel nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust. Tijdens deze weekenden zijn de vriendinnen elkaars alibi om vreemd te gaan, puur voor de spanning en ontlading. Ze werken alle details zorgvuldig uit zodat hun echtgenoten er nooit achter komen. Wanneer Isabel ineens vermist wordt, lijkt alles te wijzen op een misdrijf. Terwijl de politie een onderzoek start en de echtgenoten naar België komen, raakt Bodil steeds verder verstrikt in het web van leugens dat door haar en Isabel met zorg is opgebouwd.

De film is geregisseerd door André van Duren op basis van een scenario door Paul Jan Nelissen, Elisabeth Lodeizen, André van Duren.

De hoofdrollen worden gespeel door Bracha van Doesburgh, Elise Schaap, Nasrdin Dchar, Gijs Naber, Hannah Hoekstra en Matteo Simoni.

Faithfully Yours verschijnt 22 december 2022 in de bioscoop.

Afbeelding via Dutch FilmWorks

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...