Your Place or Mine vanaf 10 februari op Netflix met Ashton Kutcher & Reese Witherspoon

Netflix heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor Your Place or Mine, de aanstaande romantische komedie met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher. Het geeft een voorproefje van het samenkomen van de tegenpolen. Bekijk de trailer hieronder.

Your Place or Mine

Your Place or Mine

Debbie en Peter zijn beste vrienden en totale tegenpolen. Zij hunkert naar routine met haar zoon in LA, hij houdt van verandering in NY. Als ze voor een week van huis en leven ruilen ontdekken ze dat wat ze denken te willen misschien niet is wat ze werkelijk nodig hebben.

In de nieuwe film zijn er rollen voor Reese Witherspoon en Ashton Kutcher samen met Jesse Williams, Zoë Chao, Wesley Kimmel, Griffin Matthews, Rachel Bloom, Shiri Appleby, Vella Lovell, Tig Notaro en Steve Zahn. De film is geschreven en geregisseerd door Aline Brosh McKenna, met Jason Bateman en Witherspoon als producenten naast Michael Costigan, Lauren Neustadter en McKenna.

Your Place Or Mine is vanaf 10 februari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...