Trailer voor Lockwood & Co.

Netflix heeft de trailer uitgebracht voor Lockwood & Co., hun nieuwste coming-of-age bovennatuurlijke serie, die beschikbaar zal zijn op 27 januari 2023. De video laat Ruby Stokes en Cameron Chapman zien die de respectievelijke rollen van Lucy Carlyle en Anthony Lockwood spelen. Bekijk de trailer hieronder.

Lockwood & Co. trailer

In Londen, waar de meest begaafde tienergeestjagers zich ’s nachts wagen aan gevaarlijke gevechten met dodelijke geesten, te midden van de vele door volwassenen gerunde bedrijven, staat er één op zichzelf: onafhankelijk van enige commerciële verplichting of toezicht van volwassenen – een kleine startup, gerund door twee tienerjongens en een buitengewoon psychisch begaafd meisje, een afvallig trio dat voorbestemd is om een ​​mysterie te ontrafelen dat de loop van de geschiedenis zal veranderen: Lockwood & Co.

Lockwood & Co. is gebaseerd op de nieuwe serie van Jonathan Stroud en is geschreven en geregisseerd door filmmaker Joe Cornish.

In de serie zijn er rollen voor Ruby Stokes als Lucy Carlyle, Cameron Chapman als Anthony Lockwood, Ali Hadji-Heshmati als George Karim, Ivanno Jeremiah als Inspector Barnes, Jack Bandeira als Quill Kipps, Luke Treadaway als The Golden Blade, Morven Christie als Penelope Fittes, Ben Crompton als Julius Winkman, Hayley Konadu als Flo Bones, Rhianna Dorris als Kat Godwin en Paddy Holland als Bobby Vernon.

Lockwood & Co. is uitvoerend geproduceerd door Cornish, Nira Park en Rachael Prior. Het is een productie van Complete Fiction.

Lockwood & Co. is vanaf 27 januari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...