Zack Snyder’s Rebel Moon vanaf december 2023 op Netflix

Rebel Moon, het langverwachte ruimtefantasie-epos van Netflix, komt op 22 december 2023 naar de streamer. Dit maakte het bedrijf vandaag bekend, samen met een sizzle reel van meer dan een dozijn titels die dit jaar ook op de streamer verschijnen.

De sizzle reel toont een eerste blik op de sciencefiction-avonturenfilm, waardoor kijkers een glimp kunnen opvangen van de cast, gekke actiescènes en explosieven. Bekijk de reel hieronder.

Rebel Moon

Een vreedzame kolonie aan de rand van het sterrenstelsel wordt bedreigd door de legers van een tirannieke regent genaamd Balisarius. De wanhopige burgers sturen een jonge vrouw met een mysterieus verleden om krijgers van nabijgelegen planeten te zoeken om hen te helpen de regent uit te dagen.

De cast van Rebel Moon kent namen als Ed Skrein, Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service), Djimon Hounsou (The King’s Man), Charlie Hunnam (Papillon), Jena Malone (The Hunger Games: Catching Fire), Ray Fisher (Justice League), Cary Elwes (The Princess Bride), Bae Doona, Stuart Martin, Corey Stoll (West Side Story) en Alfonso Herrera (Ozark). Tevens zal de Nederlandse Michiel Huisman een rol in de film hebben. Rebel Moon bevat ook Anthony Hopkins als de stem van een bewuste gevechtsrobot genaamd Jimmy.

Naast de regie heeft Zack Snyder ook het scenario geschreven samen met Shay Hatten en Kurt Johnstad.

Rebel Moon komt 22 december 2023 uit op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...