Serie Wolf Pack 26 januari op Paramount Plus

Paramount Plus’ aankomende bovennatuurlijke tienerdrama serie Wolf Pack gaat op 26 januari 2023 in première op Paramount Plus. De verwachting is dat de reeks in Nederland op SkyShowtime zal verschijnen. Bekijk hieronder een trailer.

Wolf Pack serie

Wolf Pack serie

In de nasleep van een grote natuurbrand in Californië ontwaakt een angstaanjagend bovennatuurlijk wezen uit zijn lange sluimerslaap. Twee tieners ontdekken dat, naast hen alleen, vele andere jongeren met elkaar op mysterieuze wijze in deze gebeurtenis verbonden zijn. Een weerwolfbeet lijkt een band tussen hen te hebben bewerkstelligd. Allen samen vormen ze een front om het geheim hierachter verder te achterhalen, en gaan ze de strijd ermee aan. Ondertussen onderzoekt politieagente Kristen Ramsey wat er achter deze brand zit, en ontdekt ze dat er een bovennatuurlijke kant bestaat in de wereld die hierachter zit, en groter is dan ze ooit voor mogelijk had kunnen houden.

De serie heeft rollen voor Sarah Michelle Gellar (Buffy the Vampire Slayer) als Kristin Ramsey, Rodrigo Santoro (Westworld) als Garrett Briggs, Armani Jackson (Honor Society) als Everett, Bella Shepard (iCarly) als Blake, Chloe Rose Robertson (Wildflower) als Luna en Tyler Lawrence Gray (Our Town) als Harlan.

Wolf Pack is een bovennatuurlijke serie voor tieners, ontwikkeld door Jeff Davis voor Paramount+, gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2004, geschreven door de Canadese auteur Edo van Belkom. De serie staat gepland om te worden uitgebracht op Paramount Plus op 26 januari 2023.

Afbeelding via Paramount Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...