Zuid-Koreaanse film Hunt vanaf 30 maart in de Nederlandse bioscoop

Squid Game-ster Lee Jung-jae schittert in zijn regiedebuut de film Hunt, een spannende spionagethriller die zich afspeelt in het Zuid-Korea van de jaren tachtig. Bekijk de trailer hieronder.

Hunt film

Hunt film

Hunt, het regiedebuut van Squid Game-ster Lee Jung-jae, speelt zich af in 1983, slechts vier jaar na de moord op Zuid-Koreaanse dictator Park Chung-hee door het hoofd van zijn inlichtingenbureau. Wanneer in Washington een aanslag op de nieuwe president wordt verijdeld, komt de Koreaanse inlichtingendienst erachter dat er een mol in hun midden is. Het gebrek aan vertrouwen tussen het hoofd van de binnenlandse en de buitenlandse inlichtingseenheid, zorgt ervoor dat beide mannen onafhankelijk op zoek gaan naar de mol. De jacht verandert al snel in een onvermijdelijke strijd tussen de twee koppige persoonlijkheden. Lee Jung-jae (zelf ook hoofdpersoon in de film) weet met Hunt een intense en onvoorspelbaar regiedebuut neer te zetten, met sensationele schietpartijen en plottwist na plottwist.

De hoofdrollen worden gespeeld door Lee Jung-jae, Jung Woo-sung, Jeon Hye-jin, Heo Sung-tae, Go Youn-jung.

De film Hunt ging in première op het filmfestival van Cannes en draait vanaf 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen.

Afbeelding via Periscoop Film

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...