Komt er een Funny Woman seizoen 2?

Komt er een Funny Woman seizoen 2? De serie met Gemma Arterton in de hoofdrol is gebaseerd op Nick Hornby’s bestseller Funny Girl. Sinds 10 februari 2023 is de reeks te zien op SkyShowtime Nederland. Fans vragen zich af of er ook een vervolg komt.

De roman is geschreven als één volume en het seizoen wordt afgesloten zoals de roman. De verwachting is daarom dat er geen seizoen 2 zal verschijnen. Op dit moment is er ook geen tweede seizoen aangekondigd. Mocht hier toch verandering in komen, dan lees je dat uiteraard op deze pagina!

 

Funny Woman seizoen 2

De swingende jaren zestig zijn in volle gang en Barbara Parker (Gemma Arterton) is zojuist tot Miss Blackpool verkozen. Maar het leven heeft vast meer te bieden dan beautyqueen zijn in stadje aan de kust, toch? Ze wil gewoon… iemand zijn. Het avontuur in Londen lonkt. Onze heldin gaat er vastberaden op uit om te achterhalen wie die ‘iemand’ is. Maar het Londen dat ze aantreft, is niet zo swingend als het Londen dat ze kent uit de boeken en tv-programma’s. Na een reeks tegenslagen komt Barbara op onbekend terrein terecht: een auditie voor een comedyshow op tv. Barbara’s scherpe Noord-Engelse humor was precies wat de show nodig had. Ze bemachtigt de rol en voegt zich bij de cast van een grensverleggende nieuwe sitcom die de Britse comedyscene nog decennialang zal inspireren. Als vrouw in een mannenwereld heeft ze het niet altijd gemakkelijk. Maar naarmate Barbara haar gevoel voor humor vindt, verandert ze de manier waarop mensen naar grappige vrouwen kijken en ontdekt ze ook zichzelf opnieuw.

De serie werd geschreven door meermaals bekroond schrijver Morwenna Banks en geregisseerd door BAFTA-genomineerde Oliver Parker.

Funny Woman heeft hoofdrollen voor Gemma Arterton, Tom Bateman, Arsher Ali, David Threlfall, Rupert Everett, Clare-Hope Ashitey, Alexa Davies, Alistair Petrie, Matthew Beard en Leo Bill.

De serie is sinds 10 februari 2023 beschikbaar om te streamen op SkyShowtime Nederland.

Afbeelding via SkyShowtime 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...