Zweedse misdaadserie Blackwater vanaf november op de NPO

Het Zweedse misdaaddrama Blackwater komt naar de NPO. De volledige reeks van zes afleveringen verschijnt donderdag 9 november op NPO Plus. De serie is vanaf zaterdag 11 november te zien op NPO 2. Bekijk hieronder de trailer.

Blackwater op de NPO

Op een zomerse avond in 1973 worden twee vermoorde toeristen gevonden in een tent. Het onopgeloste drama werpt een schaduw over de levens van verschillende mensen.

De cast bestaat uit namen als Pernilla August, Alba August, Rolf Lassgård, Magnus Krepper, Alma Pöysti.

Blackwater is een Scandinavisch televisiedrama gemaakt voor SVT en ITV Studios door Piv Bernth en Apple Tree Productions. Het is een bewerking door Maren Louise Käehne en Arrhenius van de gelijknamige roman uit 1993 van Kerstin Ekman. De misdaadserie wordt geregisseerd door Karin Arrhenius en Mikael Marcimain, met Pernilla August in de hoofdrol. Het had een Zweedse premièredatum van 23 januari 2023 en was in competitie op het Göteborg Festival.

Blackwater verschijnt donderdag 9 november op NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...