Deense misdaadserie DNA seizoen 2 vanaf 26 oktober op NPO

DNA seizoen 2 is vanaf 26 oktober te zien op NPO! Het tweede seizoen van de Deense misdaadserie bestaat uit zes afleveringen en wordt donderdag 26 oktober toegevoegd op NPO Plus. De nieuwe afleveringen zijn vanaf zaterdag 4 november ook wekelijks te zien op NPO 3.

DNA seizoen 2

Rolf Larsen, een rechercheur van het politiebureau in Kopenhagen, heeft zijn leven op brute wijze op zijn kop gezet wanneer zijn dochtertje wordt vermist. Vijf jaar later komt er een nieuwe aanwijzing als er een ernstige fout wordt ontdekt in de DNA-database van de politie. Rolf realiseert zich dat zijn dochter mogelijk nog leeft en probeert te achterhalen wat er met haar is gebeurd door een parallelle zaak te onderzoeken die verband houdt met de ring van kinderhandel.

In het tweede seizoen brengt een gruwelijke vondst in een vrachtwagen rechercheur Rolf Larsen op het spoor van mensensmokkelaars en slavenhandelaars. Nadat hij in Frankrijk zijn verloren gewaande dochter heeft teruggevonden, komt hij in zijn privéleven voor grote dilemma’s te staan.

De Deense detective DNA wordt geschreven door Torleif Hoppe, een van de makers van The Killing. De hoofdrollen worden gespeeld door Charlotte Rampling en Nicolas Bro.

DNA ging in première op 9 september 2019 op de zender TV 2 (DK). DNA seizoen 2 is vanaf donderdag 26 oktober te streamen op NPO Plus. Vanaf zaterdag 4 november zijn de afleveringen ook wekelijks te zien op NPO 3.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter