The Terminal List seizoen 2 & prequel besteld bij Prime Video

Amazon Studios heeft The Terminal List seizoen 2 besteld met Chris Pratt in de hoofdrol. Volgens Deadline heeft de studio ook een serieopdracht gegeven aan de titelloze prequel met Ben Edwards (Taylor Kitsch) in de hoofdrol. Dit breidt de hitshow officieel uit tot een franchise voor Prime Video. De bronnen van de site merken op dat de prequel ook uitvoerend geproduceerd zal worden door The Terminal List-showrunner David DiGilio, met Kitsch, Pratt, Jack Carr en Antoine Fuqua als uitvoerend producent.

Het titelloze project wordt beschreven als een verheven spionagethriller die Ben’s (Kitsch) reis volgt van Navy SEAL tot paramilitaire operator van de CIA, waarbij hij de ware donkere kant van oorlogvoering en de menselijke kosten die daarmee gepaard gaan, verkent.

The Terminal List seizoen 2

Gebaseerd op de bestseller van Jack Carr, volgt The Terminal List James Reece (Chris Pratt) nadat zijn hele peloton Navy SEALs in een hinderlaag is gelopen tijdens een geheime missie. Reece keert terug naar huis met tegenstrijdige herinneringen aan de gebeurtenis en vragen over zijn betrokkenheid. Maar als er nieuw bewijsmateriaal aan het licht komt, ontdekt Reece dat duistere krachten hem tegenwerken, waardoor niet alleen zijn leven in gevaar komt, maar ook het leven van degenen van wie hij houdt.

Naast Chris Pratt zijn er rollen voor onder anderen Constance Wu, Taylor Kitsch, Jeanne Tripplehorn, Riley Keough, Arlo Mertz, Jai Courtney, JD Pardo, Patrick Schwarzenegger, LaMonica Garrett, Stephen Bishop, Sean Gunn, Tyner Rushing, Jared Shaw, Christina Vidal, Nick Chinlund, Matthew Rauch, Warren Kole, en Alexis Louder.

De serie wordt geproduceerd door Chris Pratt en Jon Schumacher via Indivisible Productions, Antoine Fuqua via Fuqua Films (The Equalizer, Training Day), en schrijver/showrunner David DiGilio. Auteur Jack Carr is uitvoerend producent, net als schrijver Daniel Shattuck. The Terminal List is een coproductie van Amazon Studios en Civic Center Media in samenwerking met MRC Television.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...