9-1-1 seizoen 7 vanaf juni op Disney Plus Nederland

Eerder informeerden we je dat 9-1-1 seizoen 7 op 1 mei beschikbaar zou zijn op Disney Plus Nederland. Fans keken er reikhalzend naar uit, maar werden teleurgesteld toen de release werd uitgesteld. Lange tijd bleef de nieuwe datum onbekend, maar nu is deze eindelijk onthuld.

9-1-1 seizoen 7 is vanaf 19 juni 2024 te zien op Disney Plus Nederland. De aanstaande terugkeer van Ryan Murphy’s populaire dramaserie heeft hoofdrollen voor Angela Bassett en Peter Krause. Bekijk de trailer hieronder.9-1-1 seizoen 7 op Disney Plus Nederland

9-1-1 onderzoekt de ervaringen van de politie, ambulancepersoneel en brandweerlieden die onder hoge druk moeten werken. Onder de meest extreme omstandigheden komen zij terecht in beangstigende, schokkende en hartverscheurende situaties. Daarnaast hebben zij natuurlijk ook nog een eigen privéleven. Het is dan ook vaak lastig om dit werk te combineren met hun eigen leven. Onder andere agente Athena Grant, commissaris Bobby Nash en brandweerman Evan “Buck” Buckley riskeren elke dag weer hun eigen leven om dat van anderen te kunnen redden.

In de première van seizoen zes moeten de hulpverleners de mensen in en rondom een stadion redden, nadat de motor van een luchtschip vlam heeft gevat.

9-1-1 is een Amerikaanse drama-/actieserie van de zender FOX. De serie ging in première op 3 januari 2018. De serie is mede gecreëerd en uitvoerend geproduceerd door Ryan Murphy naast Brad Falchuck en Tim Minear die als showrunner dienen. De dramaserie kreeg eerder ook een spin-off met Rob Lowe, getiteld 9-1-1: Lone Star.

De serie heeft rollen voor Angela BassettPeter KrauseOliver Stark, Aisha Hinds, Kenneth Choi, Rockmond Dunbar, Jennifer Love Hewitt, Connie Britton, Ryan Guzman, Corinne Massiah, Marcanthonee Jon Reis.

9-1-1 seizoen 7 is vanaf 19 juni 2024 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...