Komt er een Sweet Tooth seizoen 4 op Netflix?

Komt er een Sweet Tooth seizoen 4 op Netflix? Op donderdag 6 juni verscheen het derde seizoen en sindsdien vragen veel kijkers zich af of er eenseizoen 4 volgt.

Helaas hebben we slecht nieuws. Met het derde seizoen is de serie tot een einde gekomen. Ondanks de grote populariteit heeft Netflix besloten geen vierde seizoen te bestellen.

De stripboek-fantasieserie Sweet Tooth van Netflix is ​​een grote hit gebleken voor de streamer. Het verscheen voor het eerst in 2021 met lovende kritieken en volgt de avonturen van Gus (Christian Convery), een mens/herten hybride jongen die een post-apocalyptisch landschap doorkruist op zoek naar een nieuw leven. Gebaseerd op het populaire stripboek met dezelfde naam van Jeff Lemire, combineert Sweet Tooth elementen van actie, sciencefiction en fantasie.

Bedenker, showrunner en uitvoerend producent Jim Mickle vertelde:

“In a lot of ways, it’s exactly the story that I imagined we would tell and in a lot of ways it takes on its own life. At the beginning, I think you set out to tell these landmark pieces of Gus’ story and the big pieces of the comic book, but the beauty of long-form storytelling and Gus’ journey over 24 episodes is the characters themselves tell you what they want to be. The crew and cast bring so much depth and point of view to who the characters are and where they’ve come from and where they’re going.”  

Sweet Tooth seizoen 4

Nadat ze Generaal Abbot hebben verslagen in de strijd bij Pubba’s Cabin, beginnen Gus, Jepperd, Becky en Wendy aan een reis naar Alaska, op zoek naar Gus’ moeder, Birdie, die heeft gewerkt om de mysterieuze oorsprong van de dodelijke zieken te ontdekken. Onderweg worden ze vergezeld door Dr. Singh, die misschien zijn eigen gevaarlijke opvattingen heeft over Gus en zijn rol bij het terugdraaien van het virus. Ondertussen duikt er een nieuwe dreiging op in de vorm van Helen Zhang, haar dochter Rosie en de woeste Wolf Boys, die proberen de menselijke geboorte opnieuw te starten en Gus zien als de oplossing voor hun plannen. Terwijl ze door gevaarlijk terrein navigeren, vinden Gus en zijn groep vrienden hun toevlucht in de Outpost in Alaska, waar ze een nieuw ensemble van personages ontmoeten, waaronder Siana en haar hybride dochter Nuka. Nu de tijd om antwoorden te vinden bijna opraakt, worden allianties op de proef gesteld en worden lotsbestemmingen met elkaar verweven, wat allemaal leidt tot een spannende climax die het lot van de mensheid en de hybriden zal bepalen.

In de serie zijn er rollen voor Christian Convery als Gus, Nonso Anozie als Tommy Jepperd, Adeel Akhtar als Dr. Aditya Singh, Stefania LaVie Owen als Becky, Naledi Murray als Wendy, Amy Seimetz als Birdie, Rosalind Chao als Helen Zhang, Kelly Marie Tran als Rosie , Cara Gee als Siana, Ayazhan Dalabayeva als Nuka en James Brolin als verteller.

Sweet Tooth is gebaseerd op de DC-stripreeks van Jeff Lemire en is uitvoerend geproduceerd door Jim Mickle, Susan Downey, Robert Downey, Jr., Amanda Burrell en Linda Moran. De serie wordt geproduceerd door Warner Bros. Television.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...