A Million Little Things seizoen 5 vanaf 21 augustus op Videoland

A Million Little Things seizoen 5 is vanaf 21 augustus in Nederland te streamen bij Videoland. Het vijfde seizoen is tevens het laatste seizoen en bestaat uit in totaal 13 afleveringen.  De serie volgt een hechte groep vrienden na een tragedie die hun leven beïnvloedt. Bekijk hieronder een trailer.

A Million Little Things seizoen 5 op Videoland

Een vriendengroep uit Boston komt erachter wat ze precies aan elkaar hebben in tijden van nood. Wanneer één lid van de groep komt te overlijden, besluit de rest eens goed naar hun eigen leven te kijken. Sommigen hebben reeds grote zakelijke successen gekend, anderen hebben juist moeite met het carrière, en anderen hebben juist weer moeite met de liefde. De dood van hun vriend doet iedereen de ogen open en men realiseert zich: het is tijd om echt te gaan leven. Samen komen ze erachter dat elkaar nodig hebben om zich tegen zichzelf te kunnen beschermen.

In het laatste seizoen draait het om de hoogte- en dieptepunten van levenslange vriendschap. Vooral wanneer deze speciale familie van vrienden afscheid moet nemen van een wel heel dierbaar iemand.

De hoofdrollen worden gespeeld door David Giuntoli, Romany Malco, Allison Miller, Christina Moses, Grace Park, James Roday Rodriguez, Floriana Lima, Tristan Byon, Lizzy Greene en Chance Hurstfield.

A Million Little Things is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 26 september 2018. Het drama werd bedacht door DJ Nash, bekend van onder meer Truth Be Told en Growing Up Fisher.

A Million Little Things seizoen 5 is vanaf 21 augustus 2023 te streamen bij Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter