So Help Me Todd is vanaf dinsdag 22 augustus te zien op Net 5

De serie So Help Me Todd is vanaf 22 augustus in Nederland te zien op Net 5. De serie volgt een getalenteerde maar richtingloze privédetective, die met tegenzin instemt om te werken bij het advocatenkantoor van zijn moeder. Bekijk hieronder een trailer.

So Help Me Todd op Net 5

Todd heeft goede instincten als privédetective, maar hij mist richting en is het zwarte schaap van de familie. Nadat zijn eigenzinnige moeder, Margaret, twee jaar eerder via onderhandelingen een criminele aanklacht tegen Todd heeft laten vallen, gaat hij met tegenzin akkoord om bij haar advocatenkantoor in Portland, Oregon, te werken als privédetective. Margaret gelooft in strikte naleving van de wet, wat haaks staat op Todds neiging om de wet te buigen om lastige situaties het hoofd te bieden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Marcia Gay Harden, Skylar Astin, Madeline Wise, Tristen J. Winger, Inga Schlingmann, Rosa Evangelina Arredondo.

So Help Me Todd werd bedacht door Scott Prendergast (Wilfred) en ging vorig jaar in première op de Amerikaanse televisie bij zender CBS. Eerder dit jaar werd ook So Help Me Todd seizoen 2 aangekondigd.

Het eerste seizoen bestaat uit 21 afleveringen en is vanaf 22 augustus te zien op Net5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...