ABBA dinnershow Mamma Mia! The Party komt naar Nederland

Mamma Mia The Party is een gloednieuwe dinershow, die al furore maakte in Stockholm en Londen. Een onvergetelijk en volledig verzorgd feest inclusief 4-gangen diner en afterparty met de grootste hits van ABBA. De ultieme ABBA sensatie komt voor de allereerste keer naar Nederland en is slechts 10 weken te zien in Rotterdam. Dit kondigt entertainmentbedrijf Just Entertainment maandag aan.

Mamma Mia, Super Trouper, Dancing Queen en Waterloo… De muziek van het geliefde ABBA ademt feest en dat is precies wat het publiek in Rotterdam kan verwachten.Mamma Mia The Party in Nederland

De venue in Rotterdam wordt speciaal voor Mamma Mia! The Party omgebouwd tot Nikos Taverna. In de kleurrijke, Griekse taverna op een oud stadsplein op het Griekse eiland Skopelos waan je je helemaal in Griekse sferen. Hier speelt zich te midden van het publiek een aangrijpend liefdesverhaal af vol spetterende dans en de bekendste ABBA-liedjes. De gasten genieten gedurende het vier uur durende programma van een Mediterraans 4-gangendiner. Na de show verandert het gezellige dorpsplein in een disco vol glitter & glamour waar iedereen tijdens de afterparty naar hartenlust kan dansen op swingende klassiekers. De gastheer heeft hier maar één huisregel: ‘Have the time of your life!’

De muziek en teksten voor Mamma Mia The Party zijn van Benny Andersson en Björn Ulvaeus. Het originele verhaal is geschreven door Calle Norlén, Roine Söderlundh en Björn Ulvaeus. De vertaler en de cast voor de Nederlandse productie worden op een later moment bekendgemaakt. De show wordt gespeeld in het Nederlands; de ABBA-hits blijven in het Engels.

Tickets voor Mamma Mia! The Party zijn vanaf dinsdag 23 mei te koop via www.mammamiatheparty.nl

Just Entertainment

Just Entertainment is een onafhankelijk entertainmentbedrijf, opgericht in 2003. De organisatie heeft kantoren in Amsterdam en Gent (België). Just Entertainment is één van de grootste onafhankelijke distributeurs op het gebied van bioscoop- en home entertainment in de Benelux. Daarnaast ontwikkelt Just Entertainment bordspellen gebaseerd op populaire IP formats zoals De Mol, De Slimste Mens, Jurassic World en Peaky Blinders.

Just Entertainment is naast producent en coproducent van verschillende feature films ook producent van live entertainment producties. In Vlaanderen bracht het bedrijf de Disney-musicals Beauty and the Beast en The Little Mermaid naar het theater. Mamma Mia! The Party wordt de eerste live entertainment productie in Nederland.

Afbeelding via Just Entertainment

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter