De serie Everyone But Us vanaf 23 mei bij de NPO

De serie Everyone But Us, ook wel bekend als Alla Utom Vi, is vanaf 23 mei te zien op NPO3. Dan is de reeks dan ook te zien op NPO Plus.

Het jonge stel Hilma en Ola wil dolgraag een kind. Helaas wil het echter maar niet lukken om zwanger te worden. Ze starten met een IVF-behandeling en krijgen ondertussen te kampen met allerlei goedbedoelde adviezen vanuit hun omgeving.

Everyone But Us

Het tiendelige, Zweedse Everyone But Us (Alla utom vi) draait om het jonge yuppenstel Hilma (Alba August) en Ola. Ze voldoen op alle vlakken aan het ideale plaatje, behalve dan dat het maar niet wil lukken om zwanger te worden. En dat leidt tot verrassend hard en ongemakkelijk commentaar in hun sociale omgeving. Moedig comedy-drama over niet-ouderschap, waarin het emotionele en complexe proces van een IVF-traject wordt gevolgd, in de stijl van de Zweedse mozaïekgezinserie Bonusfamiljen.

De cast bestaat uit namen als Alba August, Björn Gustafsson, Christopher Wagelin, Janna Granström.

De reeks ging in 2021 in première in Zweden en is gebaseerd op de Canadese reeks How to Buy a Baby. De Zweedse acteur en scriptschrijver Erik Johansson is de maker van de Zweedse serie.

De serie Everyone But Us is vanaf 23 mei wekelijks te zien op NPO 3 en NPO Start en verschijnt tevens in zijn geheel op NPO Plus.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...