Trailer voor High Desert met Patricia Arquette

Apple TV+ heeft de officiële trailer uitgebracht voor High Desert, de aankomende duistere komedie die afkomstig is van uitvoerend producent Ben Stiller. De video toont Peggy, gespeeld door Patricia Arquette, terwijl ze privédetective wordt in een poging een nieuwe start te maken na de dood van haar moeder.

De serie staat gepland voor zijn debuut op 17 mei met de eerste drie afleveringen. Daarna volgen wekelijks nieuwe afleveringen op woensdag. Bekijk hieronder de High Desert trailer.

High Desert

High Desert is bedacht en geproduceerd door Nancy Fichman, Katie Ford en Jennifer Hoppe. In de serie zijn er rollen voor Patricia Arquette, Matt Dillon, Christine Taylor, Weruche Opia, Brad Garrett, Bernadette Peters, Rupert Friend en Keir O’Donnell. Dit markeert de nieuwste samenwerking van Arquette met Stiller na samen te hebben gewerkt aan Severance en Escape at Dannemora.

De serie volgt Peggy (Arquette), een on-again-off-again verslaafde die besluit een nieuwe start te maken na de dood van haar geliefde moeder, met wie ze samenwoonde in het kleine woestijnstadje Yucca Valley, Californië. Ze maakt een levensveranderende beslissing om privédetective te worden.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Arquette, met regie van Jay Roach. Het wordt geproduceerd door Apple Studios, Red Hour Films, 3 Arts Entertainment en Delirious Media.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...