About My Father vanaf 25 mei in Nederland in de bioscoop

Bekijk de eerste trailer voor de aankomende film About My Father van komiek Sebastian Maniscalco. De film draait vanaf 25 mei in de bioscoop.

About My Father

About My Father

Sebastian Maniscalco, de populairste komiek in Amerika, bundelt zijn krachten met de legendarische Italiaans-Amerikaanse en tweevoudig Oscar®-winnaar Robert De Niro (Raging Bull), in de nieuwe komedie. De film draait om Sebastian (Maniscalco) die door zijn verloofde (Leslie Bibb) wordt aangemoedigd om zijn immigrant kappersvader Salvo (De Niro), mee te nemen naar een weekendbijeenkomst met haar superrijke en buitengewoon excentrieke familie (Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche). Het weekend ontwikkelt zich tot wat alleen kan worden omschreven als een cultuurclash, waardoor Sebastian en Salvo ontdekken dat het geweldige aan familie alles te maken heeft met familie.

About My Father is geregisseerd door Laura Terruso en geschreven door Austen Earl & Sebastian Maniscalco.

De hoofdrollen worden gespeeld door Sebastian Maniscalco, Robert De Niro, Leslie Bibb, Kim Cattrall, Anders Holm, Brett Dier, David Rasche.

About My Father draait vanaf 25 mei 2023 in Nederland in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...