Trailer voor musical drama Carmen met Melissa Barrera & Paul Mescal

Sony Pictures Classics heeft de officiële trailer uitgebracht voor Carmen het musical drama, met rijzende sterren Melissa Barrera en Paul Mescal. De film ging in wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2022 en zal ergens dit jaar in de bioscoop verschijnen.

De video bevat twee vreemden die allebei wegrennen voor hun eigen duistere verleden. Ze zoeken troost en toevlucht in een club, waar ze al snel verliefd op elkaar worden. Bekijk hieronder de officiële Carmen teaser trailer.

Carmen musical

Beschreven als een gruizig hedendaags verhaal, wordt Carmen geregisseerd door Benjamin Millepied op basis van een scenario dat hij samen met Alexander Dinelaris en Loïc Barrère schreef. De film heeft rollen voor Melissa Barrera (Vida, Scream) als Carmen, Paul Mescal (Normal People, Aftersun) als Aidan en Rossy de Palma (Parallel Mothers) als Masilda.

Het verhaal volgt een jonge en onafhankelijke vrouw die gedwongen wordt haar huis in de Mexicaanse woestijn te ontvluchten na de brute moord op haar moeder, een andere sterke en mysterieuze vrouw. Carmen overleeft een angstaanjagende en gevaarlijke illegale grensovergang naar de VS, maar wordt geconfronteerd met een wetteloze vrijwillige grenswacht die twee andere immigranten in haar groep koelbloedig vermoordt.

Wanneer de grenswachter en zijn patrouillepartner Aidan, een marinier met PTSS, verwikkeld raken in een dodelijke confrontatie, worden Carmen en Aidan gedwongen samen te ontsnappen. Ze begeven zich naar het noorden in de richting van Los Angeles, op zoek naar de beste vriend van Carmen’s moeder, Masilda en eigenaar van nachtclub La Sombra – een toevluchtsoord van muziek en dans. Carmen en Aidan vinden zowel troost als hun onwankelbare liefde voor elkaar in de veiligheid van Masilda’s magische toevluchtsoord, maar de tijd dringt als de politiejacht dichterbij komt.

De film is geproduceerd door Dimitri Rassam, Rosemary Blight en Mimi Valdes. Componist Nicholas Britell had ook getekend voor het project om de droomachtige danssequenties van de film te scoren.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...