Losbandige comedy Joy Ride vanaf 6 juli in de bioscoop

Op 6 juli brengt filmdistributeur Just Entertainment de film Joy Ride uit in de Nederlandse bioscopen. Deze comedy is het regiedebuut van Adele Lim, die eerder het scenario voor de film Crazy Rich Asians schreef, en is geproduceerd door Seth Rogen. In Joy Ride spelen Ashley Park (Emily in Paris), Sherry Cola (Good Trouble), Oscargenomineerde Stephanie Hsu (Everything Everywhere All at Once) en Sabrina Wu vier vriendinnen die op een bizarre roadtrip gaan waarbij ze zichzelf ontdekken en tegelijkertijd overal chaos creëren.

 

Joy Ride

Wanneer Audrey, een succesvolle advocaat, in China is om een belangrijke zakelijke deal te sluiten, blijkt dit te vallen of staan bij een kennismaking met haar biologische moeder. Alleen weet Audrey niet wie dat is… Samen met haar losbandige vriendin Lolo, studievriendin Kat, die een Chinese soapster is geworden, en Deadeye, Lolo’s excentrieke nicht, start ze een zoektocht die uitmondt in een epische, hilarische en onvergetelijke ervaring die hen door Azië voert.

De cast bestaat uit namen als Ashley Park, Sherry Cola, Stephanie Hsu en Sabrina Wu.

Joy Ride is vanaf 6 juli 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via HBO

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...