Alert: Missing Persons Unit vanaf februari van start bij Veronica

De serie Alert: Missing Persons Unit gaat in februari van start op de Nederlandse televisie. Vanaf 4 februari zie je elke zondag om 20.00 uur een dubbele aflevering bij Veronica. Bekijk hieronder alvast een trailer.

In de serie volgen we de ooit getrouwde agenten Nikki Batista (Dania Ramirez) en Jason Grant (Scott Caan), die bij de politie in Philadelphia werken. Hun taak? Vermiste personen op te sporen. Maar ze werken niet alleen iedere aflevering aan nieuwe zaken, ook willen ze hun verdwenen zoon vinden.Alert: Missing Persons Unit op Veronica

Wanneer de zoon van politieagent Nikki Batista vermist wordt, voegt ze zich bij de LAPD’s Missing Person’s Unit om andere mensen te helpen hun dierbaren te vinden. Zes jaar later staat haar wereld op zijn kop als haar ex-man, Jason Grant, opduikt met een bewijs van leven van hun vermiste jongen. Wat volgt is een zoektocht van Nikki en Jason naar de waarheid over de persoon die beweert hun lang verloren gewaande zoon te zijn.

De hoofdrollen worden gespeeld door Scott Caan, Dania Ramirez, Ryan Broussard, Adeola Role, Graham Verchere.

Alert: Missing Persons Unit werd bedacht door John Eisendrath (The Blacklist) en Jamie Foxx. De serie ging in première op Fox op 8 januari 2023. In maart 2023 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen, dat naar verwachting op 5 maart 2024 in première gaat.

Alert: Missing Persons Unit is vanaf 4 februari in Nederland te zien op Veronica.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...