Trailer voor Mothers’ Instinct met Anne Hathaway & Jessica Chastain

De eerste trailer voor Mothers’ Instinct geeft een voorproefje van een intens dramatische thriller met Jessica Chastain en Anne Hathaway in de hoofdrol.

StudioCanal UK heeft de eerste trailer uitgebracht voor Mothers’ Instinct, een nieuwe thriller geregisseerd door Benoit Delhomme. Op de beelden zien we Chastain en Hathaway als buren wiens vriendschap plaatsmaakt voor iets veel donkerder na de tragische en onverwachte dood van een van de kinderen van het personage.

Mothers’ Instinct

Mothers’ Instinct

Met Oscar-winnaars Jessica Chastain en Anne Hathaway in de hoofdrol is Mothers’ Instinct een zenuwslopende psychologische thriller over twee beste vrienden en buren, Alice en Céline, wier perfecte leven in de buitenwijken van de jaren 60 wordt verstoord door een tragisch ongeluk waarbij een van hun kinderen betrokken is. Tijdens het regiedebuut van de veelgeprezen cameraman Benoit Delhomme volgen we Alice en Céline terwijl hun familiebanden geleidelijk worden ondermijnd door schuldgevoelens en paranoia en zich een aangrijpende wilsstrijd ontwikkelt, die de donkere kant van moederliefde onthult.

Mothers’ Instinct is een remake van de gelijknamige Belgische thriller uit 2018, geregisseerd door Olivier Masset-Depasse. De film uit 2018 is ook een bewerking van een roman uit 2012, geschreven door Barbara Abel.

Sarah Conradt schrijft het scenario voor de film. De hoofdrollen worden gespeeld door Jessica Chastain, Anne Hathaway, Josh Charles en Anders Danielsen Lie. Delhomme heeft als cameraman gediend voor films als Artemisia uit 1997, The Proposition uit 2005, 1408 uit 2007, The Boy in the Striped Pyjamas uit 2008, The Theory of Everything uit 2014 en At Eternity’s Gate uit 2018.

Mothers’ Instinct heeft nog geen officiële releasedatum.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...