Alex Klaasen en Edwin Jonker ook te zien in Jesus Christ Superstar musical

Alex Klaasen en Edwin Jonker zijn toegevoegd aan de cast van Jesus Christ Superstar, de rockopera die in 2024 terugkeert in de Nederlandse theaters. Klaasen speelt Herodes, Jonker kruipt in de huid van Pontius Pilatus.

Albert Verlinde Theater presenteert in 2024 in Nederland een nieuwe versie van de rockopera Jesus Christ Superstar van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber.

Klaasen zei:

“Ik vind dit het beste werk van hem en Jesus Christ Superstar staat echt in mijn persoonlijke top-5 van musicals. Thuis in katholiek Brabant draaiden mijn ouders vroeger louter klassieke muziek en opera, op één uitzondering na: met Jesus Christ Superstar kwam de popmuziek in huis. Mede daarom heeft het enorme indruk op mij gemaakt. Dit is ook een heerlijke rol voor me, de gekke koning, tussen alle personages toch een vreemde eend in de bijt. Dat ligt mij wel, denk ik.’”

Zanger Jeangu Macrooy speelt de rol van Jezus. Freek Bartels en Magtel de Laat gaan de rollen van Judas en Maria Magdalena spelen.Alex Klaasen en Edwin Jonker in Jesus Christ Superstar musical 

De klassieke rockmusical Jesus Christ Superstar is terug in Nederland! Dankzij de onvergetelijke tekst en muziek van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber, de regie van internationaal geprezen regisseur Ivo van Hove en een cast vol talenten uit binnen- en buitenland belooft de voorstelling een theaterbelevenis te worden. In Jesus Christ Superstar zien we hoe Jezus (Jeangu Macrooy) zich ontwikkelt tot leider van een sociaal bevlogen vriendengroep, die opkomt voor mensen die geen stem hebben in de samenleving. Het leidt tot een nieuwe beweging; een volksopstand. Bereid je voor op een waar theaterspektakel, waarin het originele Engelse repertoire aan de hand van een live orkest en een unieke setting meer indruk maakt dan ooit. Deze voorstelling wordt volledig in het Engels gespeeld en gezongen.

Albert Verlinde Theater presenteert in samenwerking met Senf Theaterpartners en Jaco Kaasschieter de nieuwe versie van de rockopera Jesus Christ Superstar.

De voorstelling gaat op 21 januari 2024 in première in het DeLaMar Theater Amsterdam en is daarna slechts 7 maanden te zien in 21 theaters. De kaartverkoop is vanaf vandaag geopend.

Je kunt de tickets voor Jesus Christ Superstar hier bestellen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: