Rennervations vanaf 12 april op Disney Plus

De originele serie Rennervations, van en met Marvel’s Hawkeye oftewel Jeremy Renner, is vanaf 12 april te zien op Disney Plus. In de vierdelige serie werkt Renner samen met deskundige bouwers om grote, buiten gebruik gestelde voertuigen van de overheid een nieuw leven te geven. Die gerenoveerde voertuigen schenkt hij vervolgens aan kinderen in gemeenschappen over heel de wereld. Bekijk hieronder een trailer.

Rennervations op Disney Plus

Rennervations is een serie waarin de passie van Jeremy Renner centraal staat voor het teruggeven aan gemeenschappen over de hele wereld door speciaal gebouwde voertuigen nieuw leven in te blazen zodat ze kunnen voldoen aan de behoeften van een gemeenschap. Achter de schermen is Jeremy een liefhebber van de bouw en hij is geïnteresseerd in de wereldwijde creatieve manieren van bouwen. Hij hoopt met deze vaardigheden levens te veranderen en anderen te inspireren hetzelfde te doen.

Rennervations speelt zich af op vier locaties: Reno (de geboorteplaats van Jeremy Renner) en Chicago in de Verenigde Staten, Cabo San Lucas in Mexico en Rajasthan in India.

Rennervations is vanaf 12 april exclusief te streamen via Disney Plus.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...