Alice in Borderland seizoen 2 vanaf 22 december op Netflix

Alice in Borderland seizoen 2 verschijnt 22 december op Netflix. Arisu en Usagi moeten de mysteries van het borderland ontrafelen om terug te kunnen keren naar hun wereld. Dit seizoen speelt zich af in een verwoest Shibuya dat bedekt is met planten, in plaats van de schokkende setting van een leeg Shibuya uit het eerste seizoen. Bekijk de trailer hieronder.

Alice in Borderland seizoen 2 trailer

Alice in Borderland volgt de lusteloze en door videogame geobsedeerde middelbare scholier Ryohei Arisu (Kento Yamazaki) en zijn vrienden die plotseling in een verlaten Tokio belanden. Terwijl ze ronddwalen, komen ze een mysterieuze vrouw tegen, Usagi (Tao Tsuchiya), die in haar eentje door het lege landschap navigeert. Usagi informeert het trio dat ze in een parallelle wereld zijn beland, en de enige manier om de parallelle wereld te overleven is door te strijden in dodelijke games en te winnen. De inzet is hoog, want de enige manier om terug te komen is door er levend uit te komen.

Er wordt wereldwijd met spanning uitgekeken naar dit razend populaire overlevingsdrama met Kento Yamazaki en Tao Tsuchiya en onder regie van Shinsuke Satō. Nu is het langverwachte vervolg van de serie, die in minstens 70 landen wereldwijd de Top 10 bereikte, eindelijk te zien! Arisu (Kento Yamazaki) en Usagi (Tao Tsuchiya) proberen de mysteries van Borderland te ontrafelen om terug te keren naar de echte wereld. Op een plek waarvan ze denken dat het de sleutel is om deze mysteries te ontrafelen, ontmoeten ze bondgenoten, vijanden en het meesterbrein achter alle games. Arisu en de anderen worden geconfronteerd met games van een omvang en moeilijkheidsgraad die het eerste seizoen overtreffen. De resterende spellen zijn alleen de Boeren-, Koninginnen- en Koningskaarten, maar zullen ze in staat zijn ze allemaal te verzamelen en terug te keren naar de echte wereld? De hitserie die de wereld op zijn kop zette, keert terug met nog meer spanning en sensatie!

De grimmige thriller is gebaseerd op de gelijknamige manga van auteur en tekenaar Haro Aso. De cast bestaat uit namen als Kento YamazakiTao Tsuchiya, Nijirō Murakami, Yūki Morinaga, Keita Machida, Ayaka Miyoshi, Dori Sakurada, Aya Asahina, Shuntarō Yanagi, Yūtarō Watanabe, Ayame Misaki, Mizuki Yoshida, Tsuyoshi Abe, Nobuaki Kaneko, Shō Aoyagi en Riisa Naka.

Alice in Borderland seizoen 2 is vanaf 22 december 2022 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...