Wanneer verschijnt Emily in Paris seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Emily in Paris seizoen 4 op Netflix? Nu het derde seizoen van de succesvolle Netflix serie is verschenen, vragen fans zich af wanneer ze aan de slag kunnen met het vierde seizoen.

De streamer kondigde een dubbele verlenging van de serie aan voor seizoen 3 en 4 in januari 2020, een maand nadat de finale van seizoen 2 verscheen. Op dit moment heeft Netflix nog geen officiële releasedatum met ons gedeeld. Als seizoen 4 hetzelfde releaseschema volgt als voorgaande seizoenen, is de kans groot dat het nieuwe seizoen ergens in de herfst van 2023 in première gaat.

De eerdere seizoenen verschenen steeds op de woensdag voor kerst. Mocht dat ook voor seizoen 4 gelden, dan verschijnt Emily in Paris seizoen 4 op woensdag 20 december 2023 op Netflix. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Lily Collins (@lilyjcollins)

Emily in Paris seizoen 4

Emily heeft inmiddels haar weg gevonden in Parijs, maar struggelt nog altijd met de eigenaardigheden van het Franse leven. Nadat ze in een driehoeksverhouding belandt met haar buurman en eerste echte Franse vriendin, is ze vastbesloten zich volledig op haar werk te focussen, waar het haar ook niet makkelijk wordt gemaakt. Maar dan ontmoet ze tijdens Franse les een mede-expat die haar zowel irriteert als intrigeert…

De cast van Emily in Paris bestaat uit Lily Collins, Ashley Park, Philippine Leroy Beaulieu, Lucas Bravo, Samuel Arnold, Camille Razat, Bruno Gouery, Kate Walsh, William Abadie en Arnaud Viard.

Emily in Paris wordt geproduceerd door Darren Star Productions, Jax Media en MTV Studios. De reeks wordt geproduceerd door MTV Entertainment Studios, Darren Star Productions en Jax Media.

Afbeelding via Netflix 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...