All Stars en Zonen seizoen 2 vanaf 31 augustus op NPO 3

All Stars en Zonen seizoen 2 zal vanaf 31 augustus 2023 te zien zijn op NPO 3. Er wordt afgetrapt met de eerste twee afleveringen en vanaf donderdag 14 september kun je wekelijks kijken naar een nieuwe aflevering.

All Stars en Zonen seizoen 2

De voetballers van toen zijn ouder geworden. Ze staan nu achter de bar, of zijn inmiddels penningmeester. V.V. Swift Boys, waar inmiddels de zonen en schoonzonen van de oude helden spelen, blijkt door wanbeleid van Johnny op de rand van een faillissement te staan. Vaders, zonen en dochters worden opgetrommeld om de club te redden.

In All Stars & Zonen keerden acteurs uit de oorspronkelijke serie terug, zoals Daniël Boissevain, Danny de Munk, Raymi Sambo, Peter Paul Muller en Thomas Acda. Aan de oude cast werden nieuwe acteurs toegevoegd als Tom van Kalmthout, Yannick van de Velde, Soundos El Ahmadi en Alex Hendrickx. De meeste acteurs uit de eerste reeks keren terug in All Stars & Zonen 2. In het tweede seizoen zal ook een grotere rol zijn ingeruimd voor Isa Hoes. Haar personage Roos zal in de nieuwe reeks de leiding krijgen over de kantine van voetbalclub Swift Boys.

Acteur Matthijs van de Sande Bakhuyzen speelt een nieuw personage in het tweede seizoen. Hij zal te zien zijn als Zero, een tot nu toe onbekende broer van Hero, Nero en Nemo. Hero was het personage dat Antonie Kamerling in de eerste film en de eerste serie speelde. Cas Jansen was zijn broer Nemo, die in de tweede film te zien was. Joes Brauers speelde hun halfbroer Nero in het eerste seizoen van All Stars & Zonen.

All Stars en Zonen is een Nederlandse televisieserie van BNNVARA. De eerste aflevering werd uitgezonden op 20 september 2020. De serie is een vervolg op de film All Stars. De serie is geregisseerd door Jean van de Velde, die ook werkte aan het eerste seizoen, de twee All Stars-films en de eerdere All Stars-serie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...