Trailer voor psychologische thriller film Bad Things

De streamingdienst Shudder heeft de officiële trailer vrijgegeven voor hun nieuwe psychologische thrillerfilm Bad Things. De film laat zien dat overnachten in een verlaten hotel toch niet zo’n goed idee was. Bekijk de trailer hieronder.

Een groep vrienden trekt voor een weekend weg naar een vervallen hotel in de sneeuw. Daar willen ze de onderlinge band weer aanhalen en hun batterijen opladen. De spoken uit het verleden vinden echter een weg naar het heden en bovendien hebben ook de personen van het motel iets te verbergen. Het wordt een gevecht op leven en dood.

Film Bad Things

Wanneer een groep vrienden de stad ontvlucht om het weekend door te brengen in een verlaten hotel, begint een doordringende griezelige energie de scheuren in hun kleine familie-eenheid te verlichten. Ruthie Nodd (Gayle Rankin) erft het hotel van haar oma en met slechte jeugdherinneringen die naar boven dreigen te komen, wil Ruthie het hotel verkopen en nooit meer terugkeren. Maar haar partner Cal (Hari Nef) sleept haar daarheen in de hoop het in zijn oude glorie terug te brengen.

Ze worden vergezeld door hun beminnelijke vriend Maddie (Rad Pereira) en de mysterieuze oplichter Fran (Annabelle Dexter-Jones), wiens losgeslagen verleiding een wig dreigt te drijven tussen het paar. Terwijl de vrienden dansen, koken, flirten en vechten door de gangen van het hotel, beginnen ze onuitwisbaar verstrengeld te raken in de verleidelijke omhelzing van het hotel en beginnen ze elkaar slechte dingen aan te doen.

De film komt uit op Shudder en AMC+ op vrijdag 18 augustus 2023.

Bad Things is geschreven en geregisseerd door Stewart Thorndike (Lyle). De film heeft rollen voor Gayle Rankin (Glow), Hari Nef (Barbie), Annabelle Dexter-Jones (Succession), Rad Pereira (Betty), Jared Abrahamson (Ramy) en Molly Ringwald (Dahmer).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...