Eerste interactieve romcom Choose Love vanaf 31 augustus op Netflix

Netflix heeft de officiële trailer uitgebracht voor Choose Love, de eerste interactieve romantische komediefilm, met voormalig Disney Channel-ster Laura Marano in de hoofdrol. De film is vanaf 31 augustus beschikbaar op Netflix.

In de video is Marano te zien als de jonge vrouw Cami Conway die een ingewikkeld liefdesleven heeft met drie verschillende mannen. Haar vriend Paul, rockster Rex en haar jeugdliefde Jack. De interactieve functie van de film geeft kijkers de kracht om Cami Conway te helpen navigeren in haar liefdesleven.

Bekijk hieronder de Choose Love trailer.

Choose Love op Netflix

In de film heeft Cami Conway het allemaal. Ze heeft de baan die ze wil (opnametechnicus) en is op weg naar verloving, huwelijk en kinderen met haar geweldige vriend Paul. En toch. Ze voelt dat er iets ontbreekt. Is het gewoon FOMO en de bindingsangst die daarmee gepaard gaat? Of loopt ze eigenlijk een nog betere carrière mis, misschien wel de lang opgegeven zangcarrière waar ze ooit van droomde? En is Paul de liefde van haar leven? Wat als het Rex Galier is, de sexy Britse rockster, die haar studio binnenloopt en onstuitbaar verliefd wordt? Of zou het Jack Menna zijn, haar eerste liefde, “the one that got away”, de idealistische wereldreiziger, die naar huis terugkeert en klaar is om hun jeugdige passie nieuw leven in te blazen?

Cami staat voor een caleidoscoop van verleidelijke maar moeilijke keuzes: van serieuze ethische dilemma’s tot de frivole ‘Truth or Dare’. Waar ze voor kiest, hangt helemaal van jou, de kijker, af. Maar pas op! Dingen lopen niet altijd zoals je denkt!

Choose Love is geregisseerd door Stuart McDonald op basis van een scenario geschreven door Josann McGibbon. Laura Marano wordt vergezeld door Avan Jogia als Rex, Jordi Webber als Jack, Scott Michael Foster als Paul en Megan Smart als Amalia. De film is geproduceerd door McGibbon, Robyn Snyder en Deborah Evans, Mel Turner en Axel Paton.

Choose Love verschijnt 31 augustus op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...