Alle seizoenen van serie Sex and the City vanaf april op Netflix te zien

Alle zes seizoenen van de HBO-serie Sex and the City zullen vanaf maandag 1 april voor het eerst te zien zijn op Netflix. Voorheen was de serie alleen beschikbaar op HBO Max. De seizoenen blijven daar natuurlijk ook op te zien. De twee Sex and the City films en de vervolgserie And Just Like That… , zullen nog steeds alleen te streamen zijn op HBO Max.

Dat de populaire serie op Netflix verschijnt komt niet als een verassing. Het was al eerder bekend dat HBO-moederbedrijf Warner Bros. Discovery in juli 2023 een overeenkomst sloot met Netflix, waarin een licentiedeal voor verschillende series was opgenomen. Daardoor zijn series als Band of Brothers, The Pacific, Six Feet Under, Ballers, Insecure en True Blood te zien op Netflix.Sex and the City op Netflix kijken

Maak kennis met de columnist Carrie Bradshaw en haar drie beste vriendinnen Samantha, Miranda en Charlotte. Samen onderzoeken zij hoe een dertiger lol kan hebben in een stad vol met ongetrouwde mannen die denken dat binden iets is voor mannen die in het gesticht thuis horen. De dames genieten van een drankje, seks en hun vriendschap en verwerken samen hun moeilijke periodes. Mis geen moment van de hilarische zoektocht van de dames die de stad in gaan op zoek naar passie, plezier en (misschien, heel misschien) de perfecte partner. Trek je Manolos aan en neem samen met dit fantastische kwartet een hap uit de Big Apple en ontdek of er een man te vinden is in Manhattan.

De cast bestaat uit namen als Sarah Jessica ParkerCynthia NixonKristin Davis, Kim Cattrall.

Sex and the City is een Amerikaanse romcomserie gemaakt door Darren Star voor HBO. De serie, een bewerking van de krantencolumn van Candace Bushnell en de gelijknamige boekbundel uit 1996, ging in première in de Verenigde Staten op 6 juni 1998 en eindigde op 22 februari 2004, met 94 afleveringen uitgezonden over zes seizoenen.

Sex and the City heeft zowel bijval als kritiek gekregen vanwege de onderwerpen, personages en thema’s, en er wordt gezegd dat het heeft bijgedragen aan het vergroten van de populariteit van HBO als netwerk. De serie heeft verschillende onderscheidingen gewonnen, waaronder zeven van de 54 Primetime Emmy Award-nominaties, acht van de 24 Golden Globe Award-nominaties en drie van de 11 Screen Actors Guild Award-nominaties. Het bracht twee speelfilms voort, Sex and the City (2008) en Sex and the City 2 (2010), en een prequel televisieserie in opdracht van The CW, The Carrie Diaries (2013–14). Een vervolgreeks met de titel And Just Like That… ging op 9 december 2021 in première op HBO Max.

De serie Sex and the City is vanaf maandag 1 april voor het eerst te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...