Alle seizoenen van Shameless vanaf 27 oktober te zien op Netflix

Alle 11 seizoenen van Shameless zijn vanaf vrijdag 27 oktober te zien op Netflix. Het gaat om de Amerikaanse variant die in 2011 van start ging op zender Showtime.

Shameless op Netflix

Frank Gallagher is de trotse vader van zes knappe, onafhankelijke kinderen, die beter af zouden zijn zonder hem. Het beetje geld dat ze nog hebben besteedt Frank in de kroeg totdat hij bewusteloos op de vloer ligt. Ondanks dat weten de kinderen steeds manieren te vinden om toch op te groeien. Het is wellicht geen familie zoals je ooit eerder bent tegengekomen, maar ze verontschuldigen zich er ook niet voor hoe ze zijn.

Shameless, dat oorspronkelijk in première ging in de winter van 2011, is een bewerking van de gelijknamige Britse serie van Paul Abbott. Shameless werd gemaakt door John Wells (Maid) en kreeg uiteindelijk elf seizoenen (134 afleveringen in totaal).

In de hoofdrollen zien we William H. Macy, Emmy Rossum, Jeremy Allen WhiteEthan CutkoskyShanola HamptonSteve HoweyEmma KenneyCameron MonaghanNoel Fisher, Isidora Goreshter, Justin Chatwin, Joan Cusack, Laura Slade Wiggins, Zach McGowan, Emma Greenwell.

Gemaakt door Paul Abbott, wordt de serie geproduceerd door Bonanza Productions in samenwerking met John Wells Productions en Warner Bros. Television. De serie is ontwikkeld voor televisie door John Wells en wordt geproduceerd door Wells, Nancy M. Pimental, Joe Lawson, Iain MacDonald en Michael Hissrich.

Shameless is vanaf vrijdag 27 oktober te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...