Trailer voor Lisa Frankenstein

De eerste teaser trailer is vrijgegeven voor Lisa Frankenstein, het speelfilmdebuut van Zelda Williams. Deze kun je hieronder bekijken. We krijgen een voorproefje van het “coming of rage”-verhaal. De horrorkomediefilm wordt op vrijdag 9 februari in de bioscopen verwacht.

Lisa Frankenstein

Een opkomend liefdesverhaal van de veelgeprezen schrijver Diablo Cody (Jennifer’s Body) over een onbegrepen tiener en haar verliefdheid op de middelbare school, die toevallig een knap lijk is. Nadat een reeks speels gruwelijke omstandigheden hem weer tot leven hebben gebracht, beginnen de twee aan een moorddadige reis om onderweg liefde, geluk … en een paar ontbrekende lichaamsdelen te vinden.

Lisa Frankenstein wordt geregisseerd door Zelda Williams op basis van een script geschreven door Oscar-winnaar Diablo Cody. De film heeft rollen voor Kathryn Newton (Ant-Man and the Wasp: Quantumania), Cole Sprouse (Riverdale), Carla Gugino (The Haunting of Hill House), Liza Soberano (Alone/Together), Joe Chrest (Stranger Things) en Henry Eikenberry (The Crowded Room).

De film is geproduceerd door Cody en Mason Novick, met Jeff Lampert als uitvoerend producent en Focus Features’ VP Productie en Ontwikkeling, en Michelle Momplaisir als creatief directeur.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...