Alle seizoenen van The Office US vanaf 21 juli te zien op Videoland

De Amerikaanse versie van The Office verschijnt vrijdag 12 juli bij Videoland, waarbij alle 9 seizoenen aan het aanbod worden toegevoegd. Bij elkaar goed voor ruim 200 afleveringen.

De Amerikaanse versie van The Office ging oorspronkelijk in première in 2005 en had Steve Carell in de hoofdrol. De serie was een enorme hit en liep negen seizoenen. The Office werd genomineerd voor 42 Emmy’s en won er uiteindelijk vijf, evenals een Golden Globe-prijs, twee SAG-prijzen, drie WGA-prijzen en meer.

The Office op Videoland

Een documentairemaker volgt het dagelijks leven van het kantoorpersoneel van de Dunder Mifflin Paper Company. Manager Michael denkt dat hij een fantastische baas is, maar zijn werknemers nemen hem niet serieus. De arrogante Dwight is Michaels assistent en aast op promotie. En voor receptioniste Pam zijn de spontane gesprekken met de sympathieke Jim het hoogtepunt van haar werkdagen.

In de serie zijn er rollen voor Steve CarellRainn WilsonJohn Krasinski, Jenna FischerB.J. NovakEd Helms, Oscar Nunez, Brian Baumgartner, Angela Kinsey, Leslie David Baker, Phyllis Smith, Mindy Kaling.

The Office, aanvankelijk getiteld The Office: An American Workplace, is een sitcom in de vorm van een mockumentary. De serie is gebaseerd op de door Ricky Gervais en Stephen Merchant bedachte BBC-comedyserie The Office (2001-2003). De Amerikaanse versie wordt ook wel The Office US genoemd. De reeks eindigde op 16 mei 2013 na negen seizoenen.

The Office is vanaf vrijdag 12 juli te zien bij Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...