Eerste trailer voor de Blumhouse horrorfilm Afraid

De trailer van de nieuwste Blumhouse-horrorfilm Afraid is online verschenen.

De film, geschreven en geregisseerd door Chris Weitz, volgt een familie die wordt geselecteerd om een nieuw smart-apparaat voor thuis te testen: een digitale assistent genaamd AIA. Bekijk hieronder de trailer.

Afraid film trailer

Afraid trailer

Wanneer Curtis (John Cho) de kans wordt geboden om een baanbrekend nieuw AI-systeem op de markt te brengen, maakt hij van de gelegenheid gebruik om Aia thuis samen met zijn gezin uit te testen. In eerste instantie zijn ze erg enthousiast over alle functies waarmee Aia hun dagelijks leven vergemakkelijkt, maar al snel blijkt dat ze misschien toch meer overneemt dan ze vooraf hadden gedacht. Haar duistere motieven komen steeds meer tot uiting als Aia’s invloed op de gezinsleden sluipenderwijs toeneemt. Door in te spelen op hun kwetsbaarheden en geheimen probeert ze haar ultieme doel te bereiken: volledig controle over hun leven.

In deze nieuwe productie van Blumhouse (bekend van o.a. M3GAN, The Purge en
The Black Phone) spelen onder andere Katherine Waterstone (Fantastic Beasts-filmreeks, Babylon), David Dastmalchian (Oppenheimer en Dune) en Lukita Maxwell (Shrinking).

Afraid draait vanaf 29 augustus 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter