Amazon Studios en BBC One kondigt The Outlaws seizoen 3 aan

Comedy-thrillerserie The Outlaws komt terug met een seizoen 3. Amazon Studios en BBC One kondigden de verlenging aan van de serie. In Nederland is The Outlaws te zien op HBO Max in plaats van Prime Video, maar alleen het eerste seizoen is daar beschikbaar.

The Outlaws seizoen 3

The Outlaws is geschreven, geregisseerd en uitvoerend geproduceerd door Stephen Merchant, mede-bedenker van The Office, die ook in de serie te zien is als Greg. Naast hem zijn er rollen voor Rhianne Barreto (Hanna) als Rani, Gamba Cole (Guerrilla) als Christian, Christopher Walken (Severance) als Frank, Eleanor Tomlinson (The Nevers) als Lady Gabriela, Darren Boyd (Trying) als John, Clare Perkins (The Wheel of Time) als Myrna en Jessica Gunning (Fortitude) als Diane.

De serie gaat over een ongelijksoortige groep wetsovertreders die bij elkaar worden gezet om een ​​taakstraf te voltooien. Zeven vreemden uit verschillende lagen van de bevolking worden gedwongen samen te werken om een ​​vervallen buurthuis te renoveren. Wanneer een van hen wordt meegesleurd in een gevaarlijke wereld van georganiseerde misdaad, verenigen ze zich op manieren die geen van hen voor mogelijk had gehouden.

Seizoen twee volgt de Outlaws die nog tijd hebben om hun straf uit te zitten, maar al snel beseffen dat de criminele onderwereld nog niet klaar is met hen – bij lange na niet. Het gedeelde verleden van deze groep buitenbeentjes komt terug om hen te achtervolgen, in de vorm van een angstaanjagende Londense drugsbaron The Dean.

The Outlaws is mede gemaakt door Merchant en Elgin James. Uitvoerende producenten zijn Luke Alkin, Kenton Allen en Matthew Justice, met BBC One en Amazon Studios co-produceren.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...