Trailer voor Ragnarok seizoen 3 | Laatste seizoen

De trailer van Ragnarok seizoen 3 onthult de laatste afleveringen van de Noorse fantasy-dramaserie van Netflix, die op 24 augustus in première gaat. Terwijl een epische strijd van goden tegen reuzen dichterbij komt, zal Magne’s vastberadenheid de ultieme beproeving in deze afleveringen tegemoet treden.

Bekijk hieronder de trailer van Ragnarok seizoen 3.

Ragnarok seizoen 3

Wat doe je als je een 18-jarige laatstejaarsstudent bent in een klein stadje in Noorwegen en beseft dat je de uitverkorene bent? Wiens taak het is om het op te nemen tegen een oeroude en extreem machtige vijand die niet alleen een hele stad maar een heel land in een ijzeren greep houdt? Hoofdpersoon Magne moet proberen deze vijand te bevechten, maar hoe blijf je kalm en maak je de juiste keuzes als verliefde tiener, plotseling gewapend met ’s werelds machtigste wapen, terwijl je tegelijkertijd moet uitzoeken wie je bent?

Magne moet elke stap op zijn reis van kind naar volwassene afwegen. Naast het navigeren door de vele relaties die hij eindelijk heeft weten te smeden in het kleine stadje. Maar wie is – als het erop aankomt – zijn vriend? En wie is zijn vijand?

De cast bestaat uit David Stakston, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas, Danu Sunth, Henriette Steenstrup, Synnøve Macody Lund, Odd-Magnus Williamsson, Bjørn Sundqvist, Vebjørn Enger, Billie Barker, Benjamin Helstad, Ruben Rosbach, Ida Nilsen, Jesper Malm, Fridtjov Såheim en Espen Sigurdsen.

Adam Price en Emilie Lebech Kaae worden gecrediteerd als makers en schrijvers. Price is ook uitvoerend producent bij Meta Louise Foldager Sørensen. Stine Meldgaard Madsen is de producer, Nina Quist is de associate producer en Mogens Hagedorn regisseert. De productie achter Ragnarok is SAM Productions.

De serie ging op 31 januari 2020 in première op Netflix. In mei 2021 verscheen het tweede seizoen. Het laatste seizoen is vanaf 24 augustus 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...