Angelina Jolie heeft getekend voor Maleficent 3

Angelina Jolie heeft getekend voor de hoofdrol in Maleficent 3.

Volgens de Wall Street Journal zal Jolie officieel terugkeren voor de hoofdrol in een derde live-action Maleficent-film. Er werden op dit moment geen andere details over het project gegeven.

Maleficent 3

Maleficent, uitgebracht in 2014, is een live-action hervertelling van Sleeping Beauty uit 1959. De film is geregisseerd door Robert Stromberg en zag Jolie in de titelrol, terwijl Elle Fanning te zien was als Aurora / Doornroosje speelde, Sharlto Copley speelde Stefan, Lesley Manville speelde Flittle, Imelda Staunton speelde Knotgrass, Juno Temple speelde Thistlewit en Sam Riley speelde Diaval.

Jolie was ook uitvoerend producent van Maleficent, dat $ 758,5 miljoen verdiende aan de wereldwijde kassa op basis van een budget van ongeveer $ 180 miljoen.

Het vervolg Maleficent: Mistress of Evil volgde in oktober 2019. Joachim Rønning nam de regietaken over, terwijl Jolie, Fanning, Staunton, Manville, Riley en Temple allemaal hun respectievelijke rollen in de film hernamen. Bovendien voegde de film Michelle Pfeiffer toe als koningin Ingirth, Chiwetel Ejiofor als Conall en Ed Skrein als Borra.

Maleficent: Mistress of Evil bracht iets minder dan de eerste film op aan de wereldwijde kassa, namelijk $ 491,7 miljoen op van een budget van $ 186 miljoen.

Verdere castingaankondigingen of een releasedatum voor Maleficent 3 zijn nog niet aangekondigd.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter