Jennifer Lopez speelt hoofdrol in Kiss of the Spider Woman musical film

Variety meldt dat wereldsuperster Jennifer Lopez heeft getekend voor de hoofdrol in de musical film Kiss of the Spider Woman. Het is een verfilming van John Kander, Fred Ebb en Terrence McNally’s Broadway-musical uit 1993.

Kiss of the Spider Woman, winnaar van zeven Tony Awards in 1993, waaronder die voor Beste Musical, is gebaseerd op de roman van Manuel Puig. Het onderzoekt de complexe relatie tussen twee mannen die om heel verschillende redenen samen opgesloten zitten in een Latijns-Amerikaanse gevangenis.

Volgens de site zal de film geschreven en geregisseerd worden door filmmaker en scenarioschrijver Bill Condon (Dreamgirls, The Greatest Showman). De makers achter het project zijn momenteel op jacht naar een onbekende die de hoofdrol van Molina wil spelen. Volgens het bericht zullen de repetities in februari beginnen en zullen de opnames in april in New Jersey plaatsvinden.

Kiss of the Spider Woman film

De musical vertelt het verhaal van twee gevangenen die samen in een kleine cel worden geplaatst. De één vanwege zijn politieke overtuiging, de ander vanwege zijn geaardheid. Ze zijn elkaars tegenpolen, maar ook tot elkaar veroordeeld. Om de tijd te doden vertelt de één over Hollywood-films uit zijn jeugd waarin de mysterieuze Spinnenvrouw een grote rol speelt. De ander vertelt over zijn grote liefde. Langzaam ontstaat er begrip voor elkaar. Maar wat gebeurt er als de één vervolgens onder druk wordt gezet om de ander te verraden in ruil voor zijn eigen vrijheid?

Kiss of the Spider Woman is een musical met muziek van John Kander en Fred Ebb, met het boek van Terrence McNally. Het is gebaseerd op de roman El Beso de la Mujer Araña van Manuel Puig. De musical, geregisseerd door Harold Prince. Het was te zien in West End (1992) en Broadway (1993) en won in 1993 de Tony Award voor Beste Musical.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...