Asterix & Obelix in het Middenrijk vanaf 15 februari in de bioscoop

Na elf jaar keert het oersterke, Gallische duo Asterix en Obelix terug naar het witte doek in de liveaction film Asterix & Obelix in het Middenrijk (originele titel Astérix & Obélix: L’Empire du Milieu). Bekijk hieronder de trailer.

Asterix & Obelix in het Middenrijk

Asterix & Obelix in het Middenrijk

Het is het jaar 50 voor Christus. De keizerin van China is na een staatsgreep door de verraderlijke prins Doo Deng gevangengenomen. Met de hulp van de Fenicische koopman Greintjemis en haar trouwe lijfwacht T at Han vlucht de enige dochter van de keizerin, prinses Fu Yi, naar Gallië. Daar zoekt ze de dappere krijgers Asterix en Obelix, die dankzij hun toverdrank over bovenmenselijke krachten beschikken. De twee onafscheidelijke helden schieten de prinses maar wat graag te hulp om haar moeder te redden en haar land te bevrijden. En zo begint hun grote avontuur op weg naar China. Maar Julius Caesar en zijn machtige leger zijn ook op weg naar het Middenrijk, hongerig naar een nieuwe overwinning…

De cast bestaat uit namen als Guillaume Canet, Gilles Lellouche, Vincent Cassel, Mélanie Thierry, Linh Dan Pham, Jonathan Cohen, Marion Cotillard.

In de Nederlandse versie zijn onder andere de stemmen van Frank Lammers, Buddy Vedder, Fedja van Huêt, Jan Kooijman te horen.

De film is geregisseerd door Guillaume Canet.

De film Asterix & Obelix in het Middenrijk is vanaf 15 februari 2023 in de bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...