Yellowstone prequel serie 1923 vanaf 16 januari op SkyShowtime Nederland

Vanaf 16 januari is de langverwachte nieuwe originele dramaserie 1923 met Harrison Ford en Helen Mirren exclusief te streamen op SkyShowtime Nederland.

In de Yellowstone prequel 1883 was te zien hoe James en Margaret Dutton (Tim McGraw en Faith Hill) hun gezin naar de Dutton-ranch in Montana brachten. Wat er van hen is geworden, wordt duidelijk in 1923. Nu zijn het de broer van James, Jacob Dutton (Harrison Ford) en zijn vrouw Cara (Helen Mirren) die de boel leiden.

1923 op SkyShowtime Nederland

1923 richt zich op de volgende twee generaties van de familie Dutton terwijl ze worstelen om historische droogte, wetteloosheid en verboden, en een epidemie van veediefstal te overleven. Ze vochten allemaal onder de wolk van de grote depressie van Montana, die bijna een decennium aan de natie voorafging. De serie gaat ook in op het einde van de Eerste Wereldoorlog, die plaatsvond in 1918.

Harrison Ford en Helen Mirren worden vergezeld door Brandon Sklenar, Darren Mann, Michelle Randolph, James Badge Dale, Marley Shelton, Brian Geraghty, Aminah Nieves, Julia Schlaepfer en Jerome Flynn.

De serie is een vervolg op de Yellowstone-prequel 1883, die een generatie van de familie Dutton volgde terwijl ze door het land verhuisden om zich in Montana te vestigen. Het verscheen op Paramount+ in december 2021 en had hoofdrollen voor Tim McGraw, Faith Hill en Sam Elliott.

Taylor Sheridan en John Linson creëerden de serie en is uitvoerend producent samen met Art Linson, David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari en Ben Richardson. MTV Entertainment Studios, 101 Studios en Bosque Ranch Productions produceren.

1923 is vanaf 16 februari 2023 te zien op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

1 Response

  1. januari 16, 2023

    […] de familie Dutton gaat nu door naar een nieuwe tijdsperiode. Het vervolg kun je zien in de serie 1923, een nieuwe spin-off die draait om een andere generatie van de Dutton-familie in […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *