Evil Dead Rise vanaf 20 april in de bioscoop

De eerste volledige trailer van Evil Dead Rise is uitgebracht, waarmee fans voor het eerst kennis kunnen maken met het volgende deel in de iconische horrorserie van Sam Raimi. De trailer toont een familiereünie die vreselijk misgaat als gevolg van buitenaards kwaad. De vijfde Evil Dead-film is vanaf 20 april 2032 in de Nederlandse bioscoop te zien. De eerste trailer kun je hieronder bekijken.

Evil Dead Rise

Evil Dead Rise

New Line Cinema en Renaissance Pictures presenteren Evil Dead Rise van schrijver/regisseur Lee Cronin (The Hole in the Ground), waarmee de iconische horrorfilmreeks terugkeert. De hoofdrollen worden vertolkt door Lily Sullivan (I Met a Girl, Barkskins), Alyssa Sutherland (The Mist, Vikings), Morgan Davies (Storm Boy, The End), Gabrielle Echols (Reminiscence) en nieuwkomer Nell Fisher (Northspur).

Dit keer speelt de film zich niet af in de bossen, maar in de stad. Evil Dead Rise vertelt het bizarre verhaal van twee van elkaar vervreemde zussen, gespeeld door Sutherland en Sullivan. Als hun hereniging wordt verstoord door vleesgeworden demonen moeten ze vechten voor hun leven in dit nachtmerriewaardige familieverhaal.

De film wordt geproduceerd door Rob Tapert (Ash vs Evil Dead, Don’t Breathe). De uitvoerend producenten zijn bedenker van de serie en horror-icoon Sam Raimi, cult-legende Bruce Campbell en daarnaast John Keville, Macdara Kelleher, Richard Brener, Dave Neustadter, Romel Adam en Victoria Palmieri.

De film heeft rollen voor Morgan Davies, Lily Sullivan, Alyssa Sutherland, Nell Fisher, Gabrielle Echols.

Evil Dead Rise is vanaf 20 april 2032 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter