Avond van de Filmmuziek Live in de Ziggo Dome in november 2023

Op 17 en 18 november 2023 keert de Avond van de Filmmuziek terug in de Ziggo Dome Amsterdam. Na drie uitverkochte shows in 2022, waarin het Metropole Orkest de mooiste filmmuziek ten gehore heeft gebracht, heeft producent PilotStudio besloten om voor de achtste keer dit muziekfeest in de Ziggo Dome plaats te laten vinden.

Net zoals in voorgaande jaren vertolkt het Metropole Orkest ook dit jaar weer de mooiste filmmuziek van componisten als Hans Zimmer, Ennio Morricone, Ludovico Einoudi, Alan Silvestri en John Williams. Ook tijdens deze achtste editie van de Avond van de Filmmuziek staat het orkest onder leiding van honorair dirigent Jules Buckley.

Avond van de Filmmuziek 2023

De Avond van de Filmmuziek rolt de rode loper uit voor de parels die filmcomponisten ons schonken. Het Grammy Award winnende Metropole Orkest speelt de mooiste muzikale composities die speciaal voor film zijn geschreven. Klassiekers als Star Wars, Gladiator, Pirates of the Carribean maar ook Oscarwinnende muziek uit recente Hollywoodhits. Samen met grote filmcomponisten en muzikale gasten vieren we de allermooiste filmmuziek.

De Avond van de Filmmuziek is al jarenlang een terugkerend muziekgala. Ooit begonnen in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam, maar vindt nu plaats in Ziggo Dome in Amsterdam.

De Avond van de Filmmuziek vindt plaats op vrijdag 17 en zaterdag 18 november 2023 in de Ziggo Dome Amsterdam om 20:00 uur. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster.

Bestel je tickets hier.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter