Winter Vol Liefde vanaf 18 december te zien bij RTL en Videoland

Winter Vol Liefde is vanaf 18 december, vier weken lang van maandag t/m donderdag bij RTL 4 te zien én vooruit te kijken bij Videoland! Het eerste seizoen begint dus al vrij snel – en seizoen 2 is óók al bevestigd.

Deze winter komt RTL 4 voor het eerst met Winter Vol Liefde, van de makers van B&B Vol Liefde. Vijf singles hebben Nederland verlaten om hun dromen na te jagen in Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland. Als makelaar, hoteleigenaar of wildernisgids leiden ze een heerlijk leven, maar dit willen ze graag delen met die ene speciale persoon die hun hart verwarmt. De eerste beelden beloven een romantische reis door de koude wintermaanden, waar mogelijk liefde opbloeit te midden van sneeuwvlokken en knusse momenten.

Winter Vol Liefde

Deze winter komt RTL 4 voor het eerst met Winter Vol Liefde, van de makers van B&B Vol Liefde. Hierin draait het niet alleen om B&B-eigenaren, maar kunnen ook makelaars, hoteleigenaren of wildernisgidsen op zoek naar die ene speciale persoon die hun hart verwarmt in de kou. De deelnemers komen uit Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Zwitserland.

Guido (Lapland), Marco (Noorwegen), Edith (Oostenrijk) en Saul (Zwitserland) hopen in het eerste seizoen van de spin-off van B&B Vol Liefde een nieuwe partner te vinden. En dat is meteen een van de verschillen. Er zijn ‘maar’ vijf deelnemers die we volgen tijdens hun zoektocht naar de ware liefde.

Een ander verschil zit hem in de locaties. Waar B&B Vol Liefde veelal opgenomen is op zonnige, snoeihete plekken, zijn landen vol sneeuw juist het decor. En dat zorgt voor prachtige beelden.

Kandidaten van Winter Vol Liefde 

Marco in Noorwegen

Marco is 55 jaar en heeft een boetiekhotel in Noorwegen. Bij dat hotel zit een prachtige tuin en kampvuurplaatsen waar leuke avonden beleefd kunnen worden. Marco werkt keihard, maar daarnaast geniet hij ook van het leven. Hij houdt van sneeuwwandelen, skiën en sleeën met husky’s. Ook ijsbaden is een van zijn hobby’s.

Guido in Zweeds Lapland

De 43-jarige Guido leeft te midden van het ongetemde landschap van Zweeds Lapland. Mensen omschrijven hem als een opgewekte, avontuurlijke en gezellige kerel. Hij is een doener en het beheren van zijn eigen kampeerterrein in dit gebied was een droom die werkelijkheid werd. Gedurende de zomermaanden organiseert Guido diverse activiteiten zoals wandeltochten, vissen en kanoën. In de wintermaanden is hij daarnaast actief als leraar op een basisschool.

Edith in Tirol

Edith, 51 jaar oud, woont in het pittoreske Tirol samen met haar 14-jarige zoon. Ze is een zakenvrouw in hart en nieren, verhuurt appartementen en heeft een handel in glamping chalets. Naast haar ondernemerschap zorgt Edith ervoor dat ze voldoende tijd overhoudt voor haar passies zoals skiën, dineren in restaurants en ontspannen in de sauna. En ja, ze geniet zeker ook van een gezellige après-ski.

Saul in Zwitserland

Saul, 29 jaar oud, geniet van een comfortabel en luxueus leven in Riederalp, Zwitserland. Samen met zijn broers, met wie hij een zeer nauwe band heeft, runt hij een makelaarsbedrijf. Deze vijf broers zijn niet alleen familie, maar ook zijn beste vrienden. Saul, een echte levensgenieter, woont in een schitterend appartement van waaruit hij een adembenemend uitzicht heeft op de Matterhorn.

Benjamin in Zwitserland

Benjamin, 26 jaar, heeft zijn thuis op een indrukwekkende 2000 meter hoogte in een Zwitsers skioord. Elke morgen wordt hij begroet door een fenomenaal uitzicht en het liefst start hij zijn dag zonnend op de skipiste. In de horeca gevonden voor zijn werk, staat hij bekend als een spontane, zorgzame en betrouwbare persoon die het leven ten volle viert.

Wanneer is Winter Vol Liefde te zien op tv?

Winter Vol Liefde wordt geproduceerd door Blue Circle, a Fremantle Company, en is vanaf maandag 18 december elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland.

Hoeveel afleveringen heeft Winter Vol Liefde?

Op maandag 18 december 2023 wordt op RTL 4 de eerste aflevering uitgezonden. Net als bij B&B Vol Liefde kun je van maandag tot en met donderdag een aflevering kijken. In totaal is het programma 4 weken op tv te zien, waardoor er uiteindelijk 16 afleveringen verschijnen. De laatste aflevering staat gepland op 11 januari 2024.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter