Baby Groot is terug in de trailer van I Am Groot seizoen 2

Bekijk de nieuwe trailer en poster voor seizoen 2 van Marvel Studios’ I am Groot. Het nieuwe seizoen is vanaf 6 september exclusief te streamen op Disney Plus Nederland.

I Am Groot seizoen 2

I Am Groot seizoen 2

Afgelopen zomer bracht Marvel Studios een gloednieuwe serie korte films uit genaamd I Am Groot, een serie van vijf originele korte films met verschillende nieuwe en ongewone personages, met in de hoofdrol ieders favoriete boompje, Baby Groot. Deze korte films spelen zich af tussen de eerste en tweede film Guardians Of The Galaxy.

In het nieuwe seizoen verkent Baby Groot het universum aan boord van ruimteschepen van de Guardians. Opnieuw komt hij oog in oog te staan met nieuwe kleurrijke wezens. Wat voor kattenkwaad gaat de jonge Guardian nu weer uithalen?

De stem van Baby Groot wordt opnieuw verzorgd door Vin Diesel, die ook de volwassen Groot inspreekt in de Guardians-films.

I Am Groot seizoen 2 is vanaf 6 september 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...