Talk to Me draait vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscoop

De horrorfilm Talk to Me draait vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscoop. Een groep vrienden raakt verslaafd aan het oproepen van geesten via een mysterieuze gebalsemde hand. Tot één van hen te ver gaat, en de hel op aarde losbreekt. Bekijk de trailer hieronder.

Talk to Me

Mia (Sophie Wilde) gelooft niets van de viral video’s waarin tieners via een volgekladde, gebalsemde hand zogenaamd in contact komen te staan met geesten. Wanneer ze hoort dat er op een feestje een nieuwe seance plaats zal vinden, spoort ze haar vriendin aan om mee te gaan en de proef op de som te nemen. Het duurt niet lang of de vriendinnen raken verslaafd aan de adrenaline-rushes die gepaard gaan met het mysterieuze contact. Maar wanneer tijdens een van de sessies de strikte tijdsregel wordt gebroken loopt alles volledig uit de hand en begint de scheidslijn tussen de echte wereld en het geestenrijk te vervagen.

Talk to Me is een angstaanjagende rollercoaster-rit die na zijn grote doorbraak tijdens het Sundance filmfestival hard op weg is om dé horrorsensatie van 2023 te worden.

De cast bestaat uit namen als Sophie Wilde, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Joe Bird, Miranda Otto.

De film is geregisseerd door Danny Philippou en Michael Philippou.

Talk to Me draait vanaf 17 augustus in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...